TATTOO IN AMSTERDAM

Een tattoo in Amsterdam laten zetten is misschien geen moeilijke stap. Het is juist de vraag waar je jouw tattoo wilt laten zetten. Er zijn namelijk ontzettend veel tattoo shops waar je uit kunt kiezen.

Het is maar de vraag waar je dat zelf ziet zitten. Bij ons zit je in ieder geval goed. Onze Tattoo Studio is gelegen in een van de meest trendy en levendige buurten van Amsterdam, genaamd ‘De Pijp’. Ook kunnen wij met recht zeggen dat wij beschikken over professionele tattoo artiesten die allemaal een unieke stijl van tatoeëren hebben.

Jij hebt de regie in handen. Jij weet het best wat je wil. Bovendien zijn er ontzettend veel inspiratiebronnen waar je naar kunt kijken. Je kan onze artiesten zowel vragen of ze een flash beschikbaar hebben of zelf een ontwerp aanleveren.

Wij zijn de tattoo shop in Amsterdam die je moet bezoeken. Wij laten je zien dat we met onze specialiteiten, jouw perfecte tattoo bij ons in orde gemaakt kan worden. Zoals je zelf ook wel weet zijn er meer dan genoeg tattoo studios in Amsterdam die je kunt bezoeken, maar weet waar je langsgaat. Want wij zijn er voor jou.

Best tattoo shop Amsterdam

 

Tattoo Studio Friendship is een gevestigde naam in Amsterdam. Waarom? Omdat wij getalenteerde en professionele tattoo artiesten in dienst hebben. Dus, wil je zeker weten dat je tattoo wordt gezet door de beste tattoo artiest? Kom dan bij ons langs, bekijk de schetsen en geniet van jouw ideale tattoo. 

Tattoo friendship Amsterdam staat voor je klaar. Met onze enthousiasme willen wij jou een unieke ervaring geven op het moment dat jij een nieuwe tattoo wilt. Ons team is samengesteld uit unieke, getalenteerde en professionele tattoo artists die jou door middel van een 1 op 1 gesprek, begeleiden, informeren en klaar stomen voor het echte werk. Daarnaast is onze nr. 1 rule Friendly.

Er zijn ontzettend veel getalenteerde tattoo artiesten. Ook wij hebben een aantal getalenteerde tattoo artiesten in ons team. Elke tattoo artiest die wij hebben heeft zijn eigen unieke manier van ontwerpen. Al deze verschillende stijlen van ontwerpen zorgt ervoor dat je echt kunt kijken naar wat voor stijl het meest geschikt is voor jou. 

Elk artiest heeft naast zijn eigen manier van ontwerpen, natuurlijk ook zijn eigen manier van handelen, communiceren en karakter. Hierdoor kun je elkaar prima aanvoelen en is het 1 op 1 contact meer dan alleen een zakelijke verhouding. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons focussen op het persoonlijke contact tussen artiest en klant. 

Eenmaal een tattoo schets geaccepteerd, kan je getatoeëerd worden door de gekozen artiest. Kortom: De tattoo is het eind product, maar de gehele beleving, die ervaar je alleen bij Tattoo Studio Friendship. 

MAKE AN APPOINTMENT

On this page you can make an online enquiry for an appointment.
Please fill out all fields (Dutch or English) to ensure your request can be handled correctly by our floor manager David.

Please note:

Your appointment will not be confirmed until a down payment of 50 euros per appointment has been made in cash at our store. To make a down payment through bank transfer, please ask us for our bank account information by specifying so in the comments field in the appointment form.

This down payment is mandatory since we have many customers who don’t show up or cancel an appointment last-minute.

Unfortunately, your preferred date or artist may not be available at your preferred time and date.

Important: An appointment can be changed, but with a minimum of 24 hours prior to the appointment’s time.

By the way…

  • Mondays by appointments only.
  • We also speak Dutch, so inquiries for an appointment can be made in Dutch!
  • We handle your information with care and according to the AVG Privacy policy.

  WHO DO YOU WANT TO BECOME FRIENDS WITH?

  OUR ARTISTS

  Roxanne

  Fabian Dean

  Johe

  Lennart Snoek

  Lennart

  Kristina

  Kristina

  Vito

  Vito

  GUEST ARTIST WANTED!
  NR.1 Rule: Friendly
  CONTACT

  OPENING HOURS

  Our Tattoo Studio is situated in one of Amsterdam’s most trendy and lively neighbourhoods, called ‘De Pijp’. We invite you to come by to have a cup of coffee and see how we can help you.

  Monday* - Saturday:

  11am - 6pm

  Sunday:

  Closed

  * We are open on Mondays but only by appointment.

  Call-1

  FIND US HERE

  info@tattoofriendship.com

  +31(0)20 752 2086

  Gerard Doustraat 101, 1073 VS Amsterdam